04.07.2018

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞCI Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞCI, Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan AÇIK ve Elazığ İl Müftüsü Yusuf SARIKAYA ile birlikte 03.07.2018 tarihinde Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Osman TIRAŞCI’ ya Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaretinde Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Muhammed COŞKUN tarafından Müdürlüğümüzün eğitim faaliyetleri ile yapılan ve yapılması düşünülen bakım, onarımlarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Bursa İl Müftülüğü tarafından Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde yapılan 4/b sözleşmeli Kur’an Kursu öğreticileri hazırlayıcı eğitiminde bulunan kursiyerlerle sohbet etti.

Başkan Yardımcısı TIRAŞCI Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılmakta olan hafızlık tespit sınav komisyonlarını ziyaret ederek, sınava giren öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.