05.11.2018

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası İbnü’l Cezeri Sempozyumu vesilesiyle Bursa’da bulunan Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ beraberinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan MUSLU, Reisü-lkurra Vekili Mustafa DEMİRKAN, Özel Kalem Müdürü Hasan GÜÇLÜ, Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Burak ORHAN, İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcıları ve bazı İlçe Müftüleri ile birlikte Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret etti.  Ziyarette Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Muhammed COŞKUN tarafından Başkanımıza eğitim ve diğer faaliyetlerle ilgili brifing verildi. Başkan ERBAŞ eğitim faaliyetleri ve özellikle Eğitim Merkezinde yapılan yeniliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karşılıklı hediye takdimi tebrik ve başarı dilekleri belirtildikten sonra Başkan ERBAŞ beraberindeki heyetle Müdürlüğümüzden ayrıldı.