01.03.2021

Musa YILMAZ

Eğitim Görevlisi
(Dini Bilgiler,Kuran-ı Kerim,Hitabet)
1976 yılında Erzurum'da doğdu hıfzını Erzurum Yıldırım Beyazıt Kur'an kursunda tamamladı. İmam hatip lisesini Erzurum'da okudu.1997 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ilahiyat fakültesine kaydını yaptırdı.2002 yılında ilahiyatı bitirip Sivas'ın Tepe önü köyünde vekil imam olarak Göreve başladı. Aynı yıl içerisinde Diyarbakır ulu camiine asaleten atandı ve dört yıl burada görev yaptıktan sonra Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen eğitim merkezini kazanarak orada ihtisas eğitimini tamamladı. Sonrasında İstanbul Güngören köy içi merkez camiine imam hatip olarak atandı.2010 yılında Bursa eğitim merkezindeki görevine başladı.2011-2016 yılları arasında Almanya Karlsruhe bölgesinde Din Görevlisi olarak görev yaptı. Musa yılmaz halen Bursa Eğitim Merkezi'nde eğitim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Musa Yılmaz evli Ve üç çocuk babasıdır.